-

Samenwerking met een vzw voor straat- en asieldieren

Geluk bij het terugvinden van een vermist hondje, maar ook verdriet om een ziek dier te laten gaan!

 

Als voorzitter van een vzw voor straat- en asieldieren, deed ik enkele weken geleden voor het eerst beroep op Hannelore van Puur Hannelore.   In amper een maand tijd heb ik reeds 4 héle goeie ervaringen met haar.

 

Het eerste hondje was een vermissing.  Dat Hannelore geen specifieke plaats kan aanduiden is uiteraard meer dan logisch, ze maakte contact met het hondje en nog een 24 uur later liep hij een tuin is, liet zich gewillig vangen en is hij terug thuis. 
 

Mijn 2de vraag voor hulp was er eentje voor één van mijn eigen honden.  Ik had het gevoel dat hij niet lekker in zijn vel zat maar kon geen medische verklaring vinden.  Hannelore maakte contact met hem, er kwamen enkele zaken naar boven waar ik totaal geen idee van had dat hij het daar moeilijk mee had maar waar ik me zeker en vast kon in vinden.  De probleempjes werden opgelost en ondertussen hebben we terug een blije hond thuis.

 

De 3de vraag was een trieste zaak, maar ook dat hoort erbij als vzw...  De vele problemen, de pijn, het verdriet werd door Hannelore blootgelegd, waardoor we met een gerust hart konden beslissen dat het tijd was om hem te laten gaan. Zonder schuldgevoel, zonder vragen wat als? maar met besef dat zijn tijd was gekomen.

 

Met het 4de hondje zijn we nog steeds bezig.  Een bange hond die ook durft angstbijten.  Stap voor stap vindt hij rust in zijn hoofd... De weg is nog lang maar ik heb er alle vertrouwen in

 

Voor mij is Puur Hannelore een zekerheid, een gewetensrust bij twijfelgevallen...  Ik ben zeer blij dat ik Hannelore heb leren kennen!  

3 sepember 2019

# Terug naar overzicht.