-

Ontgiften via huid en darmen.

Huid en darmen werken nauw samen bij de afvoer van toxines.

De huid is ons grootste orgaan en speelt een belangrijke rol in het ontgiftingsproces. Alle afvalstoffen die niet via de interne uitscheidingsorganen naar buiten kunnen, zoeken een andere weg om ons lichaam te verlaten. Meestal is dat via de huid.

Wanneer afvalstoffen via de huid afgevoerd worden, kan zich dat in vele kwaaltjes uiten. Zoals acne, roodheid, jeuk, branderig gevoel, korsten, droge plekken, vettige huid.

Meestal zijn dit kwaaltjes die in een bepaalde periode heel duidelijk opkomen en daarna terug verdwijnen. Als je regelmatig gevoelig bent aan bepaalde huidkwaaltjes, dan kan je extra zorg te besteden aan je huid. 

Wat kan je zelf doen om je huid te ondersteunen?

  1. Je lichaam droogborstelen om de lymfe circulatie te bevorderen
  2. Scrubben van de huid om dode huidcellen te verwijderen + de poriën openen
  3. Baden met het badzout van maine base om via de huid te ontgiften
  4.  verkwikkende olie aanbrengen voor het stimuleren van de meridianen +  afsluiten van de poriën om de huid te beschermen

Meine base ondersteunt de huid in haar uitscheidingsfunctie, dit mineraalzout met 8 fijngemalen kristallen is een weldaad voor jong en oud.  Voor meer informatie over dit product + gebruikstips.  Klik door naar de website: https://www.puurhannelore.be/?p=webshop&s=detail&d=109

Tonic olie is een verkwikkende olie die perfect aansluit om via de huid te ontgiften. Deze verkwikkende en verwarmende olie +  gebruikstip vind je terug op de website: Tonic huid- en massageolie bio - Webshop Puur Hannelore Zonnebeke Ieper Roeselare

 

De darmen je kan ze ook de buikhersenen noemen. De darmen en hersenen zijn energetisch een mooi duo voor het creëren en uitvoeren van ideeën.

Wanneer er veel rommel in de darmen achterblijft, dan is het lastig om helderheid in het hoofd te ervaren. Rommel in de darmen kan ook zorgen voor andere klachten zoals; vermoeidheid, zwakke energie en futloosheid, veel piekeren, in twijfels blijven hangen, moeite om ideeën tot realisatie te brengen, obstipatie, winderigheid, buikkrampen.

De darmfunctie ondersteunen in het reinigingsproces met Toxaprevent - een natuurlijk vulkanisch mineraal. Inname van toxaprevent in poedersticks, reinigt de mond en het volledige spijsverteringsstelsel, met extra zorg voor de darmen.

Toxaprevent is een natuurlijke binder van toxines. Klik door naar de website voor meer info:https://puurhannelore.be/?p=webshop&s=detail&d=110

 

'Een stralende huid en gezonde darmen zijn de spiegel van je interne milieu.'

# Terug naar overzicht.