-

Enkele topproducten voor in het najaar!

Het is van groot belang om ons immuunsysteem extra te ondersteunen in het najaar. Dit zijn enkele producten die zeker van pas komen tijdens de herfst- en wintermaanden!

Vital boost - kamerspray

Deze kamerspray met een synergie van krachtige etherische oliën ondersteunt een gezonde, vitale energie van zowel ons externe als interne milieu.

Het zuivert en desinfecteert de omgevingslucht in leef- en werkruimtes en verhoogt bij inademing onze weerbaarheid en vitaliteit. Geschikt voor de herfst- en wintermaanden en ter bescherming in tijden van griep.

Aandacht: niet geschikt voor de directe omgeving van kinderen jonger dan 6 jaar

Handgel met aloë vera

Beschermende en verzorgende handgel. Handreiniging zonder water en zeep, met huidverzorgende componenten.

Oshadhi Aloë Hand Protect combineert de ontsmettende werking van alcohol (72%) met de alom gekende huidverzorgende eigenschappen van aloë vera en de desinfecterende, verzachtende en huidregenererende kwaliteiten van lavendel etherische olie.

Deze liquide handgel dringt snel in de huid en geeft de handen een zuiver en zacht gevoel. Met een verfrissende, aangename lavendelgeur.

Aandacht:

  • Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 jaar (bevat eucalyptol en kamfer)
  • Buiten het bereik van kinderen houden.
  • Vermijd contact met ogen en slijmvliezen

Borst balsem

Deze fijn uitgebalanceerde samenstelling houdt de luchtwegen zuiver, verwarmt de borststreek en stimuleert het weerstandsvermogen. Oshadhi borstbalsem is zuinig in gebruik en wordt zeer goed door de huid opgenomen.

Mag voor het slapen ook op de voetzolen aangebracht worden, bij kinderen is dit zeker aan te raden.

Rescue balsem

Verbetert de doorbloeding van spieren en gewrichten, verlicht ontstekingspijnen en ontspant het spierweefsel. Goede balsem voor mensen die tijdens de koudere maanden last hebben van pijnlijke spieren en gewrichen. Te gebruiken zowel vóór als na een inspanning.

Lippen balsem

Beschermt de lippen en houdt ze soepel en zacht. Voorkomt barstjes en uitdroging van de lippen.

Ravintsara - etherische olie

Deze olie verspreidt een frisse geur.

Via verdamping is ravintsara in te zetten bij luchtweginfecties, astma, griep en kou. Deze olie is ideaal als luchtreiniger in een ziekenkamer. Enkele druppels in je bad ter versterking na ziekte, bij gewrichtspijnen en vermoeidheid.

 

# Terug naar overzicht.