-

Niet vooruit komen in je leven.

Een gevoel van vastzitten, dat kan in de vorm van fysieke klachten. Maar ook emotioneel of mentaal het gevoel hebben dat je niet vooruit komt in je leven, je blijft in emoties of gedachten hangen.

Onvoldoende energetische stroom kan een oorzaak zijn.

Wat is energie?  Energie stroomt door de meridianen in ons lichaam, maar ook rond ons lichaam is er een groot energetisch veld aanwezig. Het energetische aspect is zo belangrijk in ons leven maar we zijn er ons niet altijd van bewust.

Ook onzekerheid, een lage eigenwaarde en te weinig zelfvertrouwen kunnen een oorzaak zijn dat je niet vooruit geraakt. Het leven toont je als het ware dat je even bij jezelf mag komen en luisteren naar wat je ECHT wil bereiken. Misschien past de keuze die je eerder in je leven maakte niet meer bij je op dit moment. 

Er zijn zoveel manieren om rustig tot bij jezelf te komen maar dat is voor iedereen anders. Lezen van een boek, een stevige wandeling maken, wat brengt jou tot rust? 

Tijd nemen voor jezelf en lekker doen waar jij zin in hebt, dat zet je energie terug in beweging.

Maar wanneer je te lang met je problemen blijft lopen of signalen van je lichaam gaat negeren, dan kan het nodig zijn dat er iemand anders je dat duwtje geeft om terug in beweging te komen.

Ik help je heel graag verder:

Integrated Energy Therapy: is een zachte maar krachtige healing. Alle ballast die je hebt vastgehouden en die je op dat moment kan loslaten wordt afgevoerd. Zo krijg je terug een heldere kijk op je leven. Deze behandeling is zeer geschikt voor gevoelige en sensitieve mensen en kinderen.

 

"Bewust worden van wie je bent en worden wie je meer bent, dat is voluit leven!"

 

 

# Terug naar overzicht.