-

Ook benieuwd naar wat je dier je te vertellen heeft?

Soms kan je aan je dier zien dat het je iets wil vertellen, maar het is voor jou onduidelijk! Ik help je met veel plezier!

Als dierencommunicator heb ik de gave om op een dieper niveau contact te maken met de dieren. Voor sommigen is dat een mysterie, voor mij is het de normaalste zaak van de wereld. Ik heb het veel te lang verborgen gehouden, nu is het tijd om dit niet alleen bij mijn dieren toe te passen. Maar wil ik dolgraag anderen helpen.

Hieronder twee getuigenissen:

Ik werd gecontacteerd voor een vermist hondje in Hongarije. Een vermissing is en blijf zeer moeilijk omdat het dier soms zelf niet weet waar het precies verblijft. De eigenaar heeft zoveel mogelijk de aanwijzigingen gevolgd en na 2 dagen zoeken hebben ze haar teruggevonden! 

Feedback van de eigenaar:                                                                                                                                                                

Lieve Hannelore, 

Dank je wel voor je hulp om onze lieve hond Woesi terug te vinden. We waren al een tijdje op zoek naar haar toen we je om hulp vroegen. Mede aan de hand van jouw gesprek met haar en je bevindingen daaruit en aanwijzingen konden we heel gericht op weg om haar te zoeken. Zo blij dat ze weer terug is. Dank je wel!     

Maria de Wit

Maar het kan ook gewoon om te weten of alles goed gaat met je dier. Is het gelukkig? Heeft het ergens pijn?

Dit is wat Daya me schreef na het contact met haar paarden:

De informatie die Hannelore via de gesprekken met mijn paarden gaf dragen bij tot een beter inzicht rond de wederzijdse afhankelijkheid tussen mens en dier.
Ze ziet en respecteert het belang en de noden van het dier en schetst hiervan een duidelijk beeld.
Haar boodschappen dragen zeker bij tot een beter begrijpen van het het werkelijke wezen van het dier.
Zeker een aanrader!
Dankje Hannelore!

Daya S.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

# Terug naar overzicht.